Today.ua

ТОП-5 продуктів, які прибирають зайвий цукор в крові

Відмовитися від вживання цукру набагато складніше, ніж здається на перший погляд. Кількість кондитерських навколо нас настільки велика, що ми знаходимося під постійною атакою тортиків, тістечок, цукерок і інших ласощів. Цукровий діабет зараз можна зустріти навіть у молодих людей, а все через неконтрольоване вживання солодкого.

Медики розповіли, які продукти допоможуть очистити кров і захистити людину від розвитку діабету. Основний їх секрет полягає в тому, що вони очищають кров і нейтралізують зайвий цукор в організмі.

На першому місці - алое. Медики запевняють, що ця рослина допомагає людям з діабетом контролювати рівень цукру в крові. У лікуванні діабету використовують внутрішню соковиту м'якоть рослини.

Додайте в свій раціон корицю, так як численні дослідження говорять, що кориця знижує рівень глюкози. Було доведено, що в поєднанні з основним лікуванням діабету 2 типу, правильною дієтою і заняттями спортом, кориця може давати непогані результати. Максимально корисними властивостями володіють китайські сорти.

Часник, за словами медиків, збільшує секрецію інсуліну, сповільнюючи при цьому його розпад і ефективно знижує рівень цукру в крові. Цей продукт допоможе в лікуванні діабету 2-го типу. При діабеті слід вживати і екстракт імбиру, який зменшує кислотний рефлюкс в організмі, що серед діабетиків дуже поширений.

Насіння пажитника - популярний засіб для діабетиків. Ця приправа стимулює секрецію інсуліну, регенерує клітини підшлункової залози, виводить токсини і шлаки.

Раніше повідомлялося, яке масло знижує тиск і запобігає розвитку гіпертонії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ