Today.ua

Стало відомо, як за допомогою меду і желатину позбутися болю в суглобах

Біль у суглобах, на жаль, вельми поширене явище. Він значно погіршує якість життя не тільки у літніх людей, а й у зовсім молодих. Звичайно, медицина знає чимало способів, як лікувати больові прояви в суглобах і позбутися від них. Однак усе це пов'язано із вживанням хімічних препаратів, які можуть лікувати один орган і тут же "бити" по інших. Прекрасним замінником цієї небезпечної хімії може стати мед із желатином.

Нехитрий у приготуванні засіб із желатину і меду здатний не тільки зняти больові відчуття, але й відновити хворі суглоби. До того ж цей спосіб лікування абсолютно нешкідливий і навіть навпаки - корисний, бо цілюща сила меду відома давно. Та й желатин - абсолютно натуральний продукт, який вже точно не нашкодить організму.

Єдиний мінус такого способу лікування - його довготривалість. Для того, щоб відчути ефект, потрібно приймати склад із меду і желатину протягом трьох місяців. Але якщо почати лікування зараз, то якраз до початку весняних робіт на дачі ваші суглоби будуть у повному порядку.

З чого складається лікувальний засіб

До його складу входять:

Рецепт приготування

Желатин замочуємо на ніч у холодній воді. Вранці до набряклого розчину желатину додамо мед і теплу воду. Все це перемішуємо і випиваємо натщесерце.

Цю процедуру потрібно повторювати протягом десяти днів. Далі на 10 днів зробити перерву і знову повторити ту ж десятиденну процедуру. І так - три місяці.

Так поступово можна позбутися від болю в суглобах. Звичайно, швидкість відновлення суглобів у всіх різна, проте оздоровчий ефект настане неодмінно.

Нагадаємо, доктор Комаровський розповів, як можна вилікувати дітей від кашлю без ліків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ