Родзинки багато хто звик їсти в складі випічки або інших страв, але цей продукт не менш смачний і корисний у чистому вигляді. Родзинки містять кальцій, фосфор, натрій, клітковину, вуглеводи, ніацин, калій, провітамін А і багато інших корисних вітамінів і мікроелементів. Медики рекомендують для гарного самопочуття з'їдати жменю родзинок вранці кожен день. Це підніме вам настрій і підвищить тонус організму.
Регулярне вживання родзинок добре позначається на роботі серця. У родзинках міститься також магній, який піклується про здоров'я кісток і м'язів. У профілактиці анемії родзинки також ефективні. Клітковина в складі родзинок позитивно впливає на роботу кишечника, запобігаючи запорам. Можете поєднувати родзинки з яблуками і горіхами. Це відмінний перекус під час напруженого робочого дня.
Якщо на сніданок з'їдати натуральний несолодкий йогурт зі жменею родзинок, то можна не переживати про здоров'я кісток. У родзинках також міститься велика кількість бору, який сприяє засвоєнню кальцію в організмі.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Серед інших переваг родзинок - це їх здатність знижувати артеріальний тиск і зміцнювати серце. У цьому продукті також містяться вітаміни В1, В2 і В5, які розслаблюють нервову систему і поліпшують сон.
Раніше повідомлялося про користь гарбузового насіння, і про те, яка доза для організму вважається безпечною.