Як правильно пити кефір, щоб захиститися від раку: поради онколога

Автор: Шевченко Лилия

Якщо правильно вживати в їжу кефір, то організм отримає з цього кисломолочного продукту максимум користі. Здоров'я і довголіття гарантовані!

Як правильно пити кефір, щоб захиститися від раку: поради онколога - today.ua

У складі кефіру багато прибутків - це особливий вид молочнокислих бактерій, які живуть в кишечнику людини, створюють там специфічну мікрофлору. Якщо з мікрофлорою все в повному порядку, то буде добре працювати травний тракт, посиляться захисні сили організму.

При правильному вживанні кефіру та інших кисломолочних продуктів знижується рис запальних захворювань кишечника, онкології, геморою, паралельно формується міцний імунітет.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

За словами лікарів, пити свіжий кефір необхідно перед сном. У цьому випадку він принесе максимум користі організму, забезпечивши надійний захист від багатьох невиліковних недуг. Людям, у яких є схильність до закрепів, слід на ніч випивати склянку кефіру з ложкою висівок, щоб збільшити ефективність продукту.Як правильно пити кефір, щоб захиститися від раку: поради онколога Не варто пити кефір, який постояв у холодильнику кілька днів, оскільки його ефективність знижується, а ризик виникнення запорів збільшується. Марно вживати для здоров'я знежирений кефір, кальцій з молочних продуктів засвоюється завдяки молочному жиру, що міститься в них же. Якщо цього компонента немає, то і кальцій організм засвоїти не зможе. Пацієнтам зі схильністю до набряклості на ніч пити кефір та інші кисломолочні продукти не можна. Їм краще зробити це протягом дня.

Популярні зараз

У Мережі показали інтер'єр концепту позашляховика Kraz Chumak

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

До слова, кефір відноситься до продуктів харчування, які можна вживати натщесерце. На сніданок теж корисно випити склянку кисломолочного продукту, щоб запустити ШКТ і заповнити мінеральний запас в організмі.

Головне