Today.ua

Коронавірус в Україні б'є рекорди по смертності: тривожна статистика МОЗ

Коронавірус в Україні за останню добу підтвердили у 2 411 осіб. Всього кількість хворих в країні досягла 140 479 осіб. З кожним днем одужавших стає все більше, однак, статистика смертності при цьому вкрай невтішна.

Від ускладнень СOVID-19 за добу померли 57 осіб. Минулий антирекорд був встановлений 3 вересня, коли померли 54 українці. Загальна кількість смертей на сьогоднішній день - 2 934.

Що стосується статистики захворюваності по областях, то найбільше випадків за останню добу зафіксували в Києві (+235), в Харківській (+230), Одеській (+196), Львівській (+192) та Тернопільській (+190 ) областях.

Рейтинг областей виглядає таким чином:

На сьогоднішній день Київ і ще 17 областей України не відповідають вимогам Міністерства охорони здоров'я для ослаблення карантину. З 7 вересня в Україні вступив в силу новий поділ на "зони". Ситуація з коронавірусом в Україні посилюється, через що довелося розширити список областей, які потрапляють в "червону" зону.

Нагадаємо, у Києві лікарні відмовляються приймати хворих з підозрою на коронавірус, навіть якщо хвороба протікає у важкій формі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ