Today.ua

Україна побила новий антирекорд по коронавірусу: кількість хворих перевищила 2000 осіб

В Україні за останню добу зафіксовано два антирекорди за весь період епідемії СOVID-19 - за кількістю хворих, і за кількістю летальних випадків. Станом на 20 серпня, число інфікованих збільшилося на 2134 людини, ще 40 осіб померли. Це максимальна кількість померлих за добу за весь карантин.

Всього кількість хворих в країні досягло 98 537 осіб. Одужали за добу 704 пацієнта. Всього вилікувалися 50 441 українців.

Найбільше випадків коронавіруса за минулу добу виявили в Харківській області (+242), в Києві (+227) та в Чернівецькій області (+189).

Далі рейтинг областей виглядає таким чином:

За останніми даними, Україна опинилася на 15-му місці у світі за кількістю нових випадків зараження коронавірусом за останню добу, і на 31-му місці за загальною кількістю виявлених хворих.

У п'ятірці світових лідерів за кількістю заражень COVID-19 залишаються США, Бразилія, Індія, Росія і Південна Африка.

Нагадаємо, адаптивний карантин триває в Україні до 31 серпня. Переглядати поділ областей на карантинні "зони" уряд буде в п'ятницю, 21 серпня.

На даний момент в "червоній" зоні знаходяться Городенківський і Косівський райони Івано-Франківської області; місто Самбір Львівської області; місто Біляївка Одеської області; міста Дубно, Костопільський та Рівненський район Рівненської області; Кіцманський район Чернівецької області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ