Today.ua

ТОП-5 продуктів харчування, які продовжують життя

Вживання деяких продуктів харчування може продовжити ваше життя. Додавши їх до свого раціону, ваш організм почне повільніше старіти і буде отримувати всі необхідні вітаміни і мікроелементи. Їжа з підвищеним вмістом білка, горіхи, сезонні овочі і фрукти з високим вмістом вітаміну С ... Все це допоможе вам виглядати і відчувати себе здоровими і при цьому менше страждати від депресії, яка також вкорочує віку.

Перший продукт, на який варто звернути увагу - риба. Будь-яка риба є джерелом білка, необхідного для повноцінної життєдіяльності людини. Однак, найкориснішими вважаються жирні, морські сорти риби. Час від часу купуйте морську капусту, вона наситить організм йодом.

Горіхи тримають в тонусі імунну систему і є потужним антиоксидантом, який уповільнює процеси старіння. Цей продукт допомагає налагодити роботу чоловічої і жіночої репродуктивних систем, робить шкіру гладкою і шовковистою. Тому горіхи обов'язково потрібно їсти всім, хто хоче залишатися молодими і красивими. Капуста - ще один продукт, який продовжує молодість. Цей овоч також позитивно впливає на шкіру, вирівнює дрібні зморшки, а при жуванні капусти утворюється речовина сульфорафан, яка є прекрасним детоксом і захищає організм від розвитку раку.

Поки сезон, щодня їжте помідори, тим самим продовжуючи собі молодість. Вони нормалізують цукор в крові і роблять судини еластичнішими. Вживання помідорів справляє позитивний ефект і на шкіру, тому можете сміливо пити томатний сік і додавати томати в усі страви.

Високий вміст вітаміну С в лимонах - це хороший спосіб зміцнити імунітет і нормалізувати артеріальний тиск. Лимони продовжують життя, а у жінок, які вживають достатню кількість вітаміну С, шкіра більш гладка, а зморшок менше. Рекомендована добова доза для дорослих - 60-90 мг.

Раніше повідомлялося, які продукти можуть зберігатися на кухні нескінченно довго і не псуватися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ