Today.ua

Статистика по коронавірусу в Україні стає все тривожнішою: показники перевищено в 17 областях

В Україні за останню добу зафіксовано 1987 нових випадків СOVID-19. Епідемія коронавіруса набирає обертів з кожним днем, і вже кілька тижнів показники захворюваності різко погіршуються, і все більше областей потрапляють в "червону" і "помаранчеву" зони. Всього СOVID-19 перехворіло 1 416 001 українських громадян. Одужали - 52 235 осіб.

За словами міністра охорони здоров'я Максима Степанова, показник в 40 нових хворих на 100 тисяч населення перевищено вже в 17 областях країни. Крім загальної кількості заражених, за словами медиків, збільшилася і летальність.

Найбільша кількість нових випадків хвороби за останню добу зафіксовано в Києві (307), Чернівецькій (213) та Івано-Франківській (174) областях.

Далі рейтинг областей виглядає таким чином:

З понеділка, 24 серпня, в Україні запрацює новий розподіл областей на карантинні "зони". Дізнайтеся, які області потраплять в "червону", "помаранчеву" і "жовту" зони.

Нагадаємо, що відповідність областей України критеріям захворюваності Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС) переглядає кожні 14 днів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ