Квашена капуста містить величезну кількість вітамінів і мікроелементів, які не тільки зміцнюють імунітет, насичуючи організм вітаміном С, але і впливають на тривалість нашого життя. Про захисні функції квашеної капусти і про те, як часто потрібно її вживати, розповів професор Університету Монпельє Жан Буске.
В осінньо-зимовий період квашена капуста вважається одним з найбільш доступних засобів зміцнення імунної системи і зниження ризику передчасної смерті. У цьому продукті міститься велика кількість сульфорафана, який є потужним антиоксидантом. Жан Буске рекомендує, за власним прикладом, їсти сиру капусту три рази в тиждень, а квашену - хоча б раз на тиждень. Це буде і профілактика коронавіруса, і інших хвороб.
Раніше повідомлялося, як приготувати вітамінну квашену капусту на зиму з довгим терміном придатності.