З давніх-давен люди не випадково в холодну пору року налягали на сало з часником. Воно допомагає менше відчувати холод, дає відчуття ситості надовго, захищає організм від ГРВІ та грипу.
Сало з часником варто їсти навіть тим, хто рахує калорії і сидить на дієті, щоб схуднути. У зимову пору року дієта повинна змінюватися, на одних овочах і фруктах людина буде постійно відчувати дискомфорт. Зниження температури повітря є серйозним випробуванням для людського організму, значно знижується імунітет до простудних захворювань. Сало з часником допомагає нівелювати вплив на наше здоров'я природних явищ.
Сало містить ряд цінних жирних кислот - арахідонову кислоту омега-6, жиророзчинні вітаміни A, D, E. Таким чином, з'їдаючи шматочок сала з часником в день, людина отримує «таблетку», в якій є потрібні вітаміни і жири, для їх повноцінного засвоєння. Крім того, речовини, що містяться в салі здатні виводити токсини і радіонукліди.
Якщо опис корисних властивостей цього продукту харчування виявився для вас переконливим, то ось вам рецепт найсмачнішого сала, яке швидко готується, довго зберігається і дуже смачне зі шматочком хлібця!