Today.ua

Потужна магнітна буря обрушиться на Україну в день виборів: лікарі просять брати з собою ліки

У неділю, 25 жовтня 2020 р, коли по всій Україні відкриються сотні виборчих дільниць в рамках проведення місцевих виборів, на Землю обрушиться потужна магнітна буря.

Якщо бути більш точними, то магнітна буря обрушилася на нашу планету ще 21 жовтня і триватиме до 27. Однак саме 25 жовтня її вплив в районі, в який входить і Україна, буде особливо потужним.

Як стверджують метеорологи, це буде не просто магнітна буря, а справжній геошторм, пік якого очікується в найближчу неділю. Активізація потоків сонячного вітру в межах магнітного поля Землі призведе до того, що громадяни України в день вибором ризикують відчути погіршення стану здоров'я.

Щоб убезпечити себе від проблем із самопочуттям, медики рекомендують брати з собою на виборчі дільниці всі необхідні лікарські препарати, прописані лікарем. Особливо обережними слід бути громадянам, які зазнають сильних проявів метеозалежності, страждають від захворювань серцево-судинної і нервової систем. У разі прояву проблем зі здоров'ям варто відправитися на виборчу дільницю в супроводі близької людини. Правильно харчуйтеся і намагайтеся мислити в позитивному ключі, це позбавить від безлічі проблем.

Можливо, місцеві вибори 2020 року - це останнє всенародне голосування в звичайному режимі. Володимир Зеленський заявив, що в найближчі роки українці голосуватимуть онлайн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ