Кілька чашок в день правильно завареного і вчасно випитого зеленого чаю знижують ризик виникнення і розвитку хронічних хвороб, а також продовжують життя. Доведено наукою і медициною. Про це розповів головний лікар відділення реабілітаційної медицини клініки китайської і європейської медицини в Ченду Мао Вей.
Доктор Мао Вей зазначив, що пити зелений чай відразу після їжі не варто, оскільки це не принесе бажаних результатів, а лише зашкодить процесу травлення і призведе до запорів.
Випивати чашку свіжозвареного зеленого чаю необхідно між прийомами їжі, це пом'якшить негативний вплив на організм жирної і важкої їжі, посилить метаболізм і нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту. Зеленим чаєм не можна зловживати, в напої міститься танінова кислота, у великих кількостях вона блокує засвоєння поживних речовин і білка в організмі. Теофілін, який також міститься в зеленому чаї, небезпечний для пацієнтів з тяжкою залізодефіцитною анемією.
Крім того, японські вчені довели, що вживання 4 чашок зеленого чаю щодня знижує ризик смертності у пацієнтів з цукровим діабетом другого типу на 63%.
Популярні зараз
В Україні критично низький рівень народжуваності, - Жолнович
У Мережі показали інтер'єр концепту позашляховика Kraz Chumak
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Дізнайтеся також, чим корисна квашена капуста домашнього приготування, чому її важливо є в періоди епідемій грипу і ГРВІ, а також які добавки зроблять салат ще більш цілющим і смачним.