Якщо правильно вживати в їжу кефір, то організм отримає з цього кисломолочного продукту максимум користі. Здоров'я і довголіття гарантовані!
У складі кефіру багато прибутків - це особливий вид молочнокислих бактерій, які живуть в кишечнику людини, створюють там специфічну мікрофлору. Якщо з мікрофлорою все в повному порядку, то буде добре працювати травний тракт, посиляться захисні сили організму.
При правильному вживанні кефіру та інших кисломолочних продуктів знижується рис запальних захворювань кишечника, онкології, геморою, паралельно формується міцний імунітет.
За словами лікарів, пити свіжий кефір необхідно перед сном. У цьому випадку він принесе максимум користі організму, забезпечивши надійний захист від багатьох невиліковних недуг. Людям, у яких є схильність до закрепів, слід на ніч випивати склянку кефіру з ложкою висівок, щоб збільшити ефективність продукту.
До слова, кефір відноситься до продуктів харчування, які можна вживати натщесерце. На сніданок теж корисно випити склянку кисломолочного продукту, щоб запустити ШКТ і заповнити мінеральний запас в організмі.