Today.ua

Три “теплих“ продукти для схуднення, які допомагають в боротьбі із зайвою вагою

Експерт в дієтології поділилася списком трьох продуктів, що володіють зігріваючими властивостями й допомагають в боротьбі із зайвою вагою.

За словами детокс-коуча Валентини Івушкіної, людина не може схуднути через накопичення холоду в організмі. Дієтолог каже, що ніякі смузі та свіжовичавлені соки, а також свіжі фрукти та овочі насправді не допомагають в боротьбі з кілограмами.

А тому експерт назвала 3 продукти для схуднення, які мають зігрівальні властивості й допоможуть розплавити жир. Баранина. Дієтолог зазначає, що їсти баранину потрібно в запеченому вигляді разом з овочами або ж у вигляді кісткового бульйону. Не варто вживати м'ясо в обідній час, інакше в організмі почнеться запальний процес.

М'ясо баранчика прекрасно засвоюється організмом, плавить накопичений холодний слиз в організмі та підходить до раціону людини в зимну пору року. Імбир. За зігрівальними властивостями імбир майже нарівні з перцем чилі, ось тільки він м'якше і підходить майже всім. Запарений корінь зігріває організм і виводить зайву слиз, яка перешкоджає схудненню.

Ідеально приймати відвар імбиру перед сніданком і вечерею. Для його приготування трохи натертого кореня заливають водою і кип'ятять п'ять хвилин. Нежирна риба. Вживання м'яса риби, наприклад, тріски, щуки, судака або минтая, допоможуть вивести слиз, поліпшити метаболізм і роботу шлунково-кишкового тракту.

Нагадаємо, дієтологи розповіли, як позбутися від солодкої залежності, щоб зрушити з мертвої точки та почати худнути.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ